Terug naar de startpagina

Maeykehiem heeft een onafhankelijk vertrouwenspersoon waar cliënten en wettelijke vertegenwoordigers terecht kunnen.

Heeft u een klacht?

Goede zorg- en dienstverlening is de belangrijkste prioriteit van Maeykehiem. We kunnen echter nooit helemaal voorkomen dat er zaken voor vallen waar u minder tevreden mee bent. Loopt u ergens mee en weet u niet zo goed hoe u dit kenbaar kunt maken, dan kunt u contact opnemen met onze vertrouwenspersoon.

De vertrouwenspersoon is er voor iedereen. Het maakt niet uit of u een cliënt, ouder, wettelijke vertegenwoordiger of een medewerker bent die namens een cliënt een klacht indient. Ze kan u bijstaan ​​bij bemiddelingsgesprekken, informeren over de mogelijkheden om een ​​klacht in te dienen en ondersteunen bij een klachten- en of bezwaarprocedure.

Contactgegevens vertrouwenspersoon
Angela van Son is vanuit Zorgbelang-Fryslan verbonden als vertrouwenspersoon aan Maeykehiem. U kunt haar mailenvanson@zorgbelang-fryslan.nl of bellen:

06-34113301 | 085-4832432. 

Kijk hier voor meer informatie. 

Als er na tussenkomst van de vertrouwenspersoon voor u geen goede oplossing is gevonden, kunt u de klachtenfunctionaris inschakelen. Deze persoon heeft een bemiddelende rol en zoekt naar een duurzame oplossing waar de individuele cliënt als de organisatie tevreden mee is.

Contactgegevens klachtenfunctionaris 
Dineke Kronemeijer is vanuit Zorgbelang-Fryslan verbonden als klachtenfunctionaris aan Maeykehiem.
U kunt haar mailenKronemeijer@zorgbelang-fryslan.nl of bellen: 06-514 60 895 | 085-4832433. 

Voor meer informatie kunt u  hier  de klachtenregeling van Maeykehiem downloaden.