Terug naar de startpagina

Maeykehiem heeft een onafhankelijk vertrouwenspersoon waar cliënten en wettelijke vertegenwoordigers terecht kunnen.

Heeft u een klacht?

Goede zorg- en dienstverlening zijn de belangrijkste prioriteit van Maeykehiem. Maar we kunnen nooit helemaal voorkomen dat er zaken voorvallen waar u minder tevreden mee bent. Loopt u ergens mee en weet u niet zo goed hoe u dit kenbaar kunt maken, dan kunt u contact opnemen met onze vertrouwenspersoon. Onze deur staat altijd open!

De vertrouwenspersoon is er voor iedereen. Het maakt niet uit of u een cliënt, ouders/wettelijke vertegenwoordigers of een medewerker bent die namens een cliënt een klacht indient. Ze kan u bijstaan bij bemiddelingsgesprekken, informeren over de mogelijkheden om een klacht in te dienen en u ondersteunen bij een klachten- en of bezwaarprocedure.

Contactgegevens vertrouwenspersoon
Antsje Boersma is vanuit Zorgbelang-Fryslan verbonden als vertrouwenspersoon aan Maeykehiem. U kunt haar mailen: boersma@zorgbelang-fryslan.nl of bellen: 06-42709624 | 085-4832433.

Als er na tussenkomst van de vertrouwenspersoon voor u nog geen goede oplossing is gevonden, kunt u de klachtenfunctionaris inschakelen. Deze persoon heeft een bemiddelende rol en zoekt naar een duurzame oplossing waar zowel de cliënt als de organisatie tevreden mee is.

Contactgegevens klachtenfunctionaris 
Dineke Kronemeijer is vanuit Zorgbelang-Fryslan verbonden als klachtenfunctionaris aan Maeykehiem.
U kunt haar mailen: Kronemeijer@zorgbelang-fryslan.nl of bellen: 06-514 60 895 | 085-4832433. 

Voor meer informatie kunt u hier de klachtenregeling van Maeykehiem downloaden.